maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Doelverderdiger Robinhood niet in eindselectie NATIO Suriname

lees ook ...

FI Max Verstappen naar eenzame zege in China

Een staande start en twe herstarts was het spannend of Max Verstappen concurrentie zou krijgen tijdens de Grand Prix van China maar de Nederlander bleek zelf echter foutloos en reed daarna de tegensta...

De Nationale voetbalselectie van Suriname speelt op 24 maart in Nederland een oefen interland tegen Martinique en dinsdag maakte bondscoach Stanley Menzo zijn eindselectie bekend.

Bondscoach Stanley Menzo maakte dinsdag zijn eindselectie bekend. Opvallend was wel dat de doelverdediger van Robinhood Jonathan Fonkel wiens naam voorkwam op de voorselectie lijst, de eind selectie niet heeft gehaald. Trouwens na het bekendmaken van de voorselectie werd Fonkel zijn naam weggehaald van de lijst omdat later zou blijken dat hij door het bestuur van de SVB geschorst is, omdat hij zich niet zou hebben gehouden aan de gemaakte afspraken om zich beschikbaar te stellen voor de U-20 selectie, hij is zonder reden weggebleven van de trainingen wist de ondervoorzitter Mathoera nog aan de pers door  te geven.

Bondscoach Menzo heeft dit keer geprobeerd een combinatie te maken van jonge en een groep van iets oudere spelers. Opvallend is ook wel de afwezigheid van Kevin Leerdam, die vrijwel altijd deel uitmaakte van NATIO.Menzo wil langzaam overgaan tot een volledige verjonging van NATIO Suriname. NATIO speelt op 24 maart in Nederland tegen Martinique, het gaat hier om een vriendschappelijke wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDoelverderdiger Robinhood niet in eindselectie NATIO Suriname