zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Doelpunt Harry Kane geeft Bayern Munchen nog hoop

lees ook ...

NBA Play-offs Nuggets en Pacers trekken serie gelijk

In het Oosten kwam Indiana Pacers terug van een 0-2 achterstand tegen Ne York Knicks en in het Westen deed de huidige kampioen Denver Nuggets hetzelfde. De als 2de geplaatste Nuggets waren met 115-...

Arsenal en Bayern Munchen hebben elkaar in evenwicht gehouden dinsdag in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de Championsleague door met 2-2gelijk te spelen.

In het Emirates stadion in Engeland speelden Arsenal en Bayern Munchen 1ste kwartfinale wedstrijd van de Championsleague.Voor Arsenal was het een thuiswedstrijd die het heel goed in de Premier League integenstelling tot Bayern Munchen die het afgelopen weekend nog verloor in de Duitse competitie. Aangevuurd door hun supporters begon Arsenal de wedstrijd heel agressief en opende reeds in de 12de doelpunt de score door een prachtig afstand schot van Bukayo Saka, die doelman Nuerer het nakijken gaf. De vreugde bij Arsenal was van korte duur, want precies 5 minuten daarna scoorde Serge Gnabry ( oud- speler van Arsenal) de gelijkmaker voor Bayern Munchen.

Beiden ploegen kregen daarna genoeg kansen om te scoren. Kort voor rust zou Bayern Munchen toch nog op een 2-1 komen nadat Leroy Sane in het strafschop werd neergelegd. Penaltyspecialist Harry Kane legde aan en schoot ijskoud de 2-1 binnen en dat was ook de ruststand.

In de 2de helft heeft Bayern Munchen genoeg kansen gehad om de wedstrijd op slot te gooien, maar verzuimde de geschapen kansen te benutten. Arsenal coach Mikel Arteta pleegde wat wissels in de aanvalslinie en bracht Gabriel Jesus en Leandro Trossard binnen de lijnen, wat later een goudenwissel zou betekenen want Trossard scoorde op aangeven van Gabriel Jesus de gelijkmaker (2-2).Daar geen beide ploegen niet meer tot scoren kwamen eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijke stand. Voor Bayern Munchen een goed uitgangspunt daar de return volgende week in Duitsland wordt gespeeld

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDoelpunt Harry Kane geeft Bayern Munchen nog hoop