maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
5
(1)

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

lees ook ...

Euro2024/ Frankrijk mogelijk zonder Mbappe tegen Nederland...

De spits van het Franse elftal Kylian Mbappe zal helaas de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij moeten gaan vanwege het oplopen van een gebroken neus in de eerste EK wedstrijd van Frankrijk. ...

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname.

De doelverdediger van RKC Waalwijk  kan in de interlands tegen St. Vincent and the Grenadines en Anquilla zijn debuut als international maken. De definitieve lijst  van bondscoach Menzo bevat een aantal bekende namen. Damil Dankerlui, Stefano Denswil, Ridgeciano Haps, Kenneth Paal, Sheraldo Becker, Virgil Misidjan.

Mocht Vaessen, wiens grootvader in Paramaribo is geboren, daadwerkelijk zijn debuut gaan maken voor Suriname, dan zal hij dat doen met de achternaam van zijn grootvader Burnet.De wedstrijden van Suriname staan in het teken van kwalificatie voor het WK van 2026. Op 3 juni staat de thuiswedstrijd tegen St. Vincent in het Essed Stadion en 3 dagen daarna tegen Anquilla.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDoelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname