vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Do Nasimento haalt eindstreep New York Marathon niet

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

De Braziliaanse Marathon loper  Daniel do Nascimento wist om verschillende redenen de eindstreep van de New York Marathon niet te halen en stapte zelfs uit de race.

De New York Marathon 2022 is een editie geworden die als bijzonder de boeken ingaat.Niet in de laatste plaats door het optreden van Do Nascimento, de braziliaan liep zelfs rond het schema wereldrecord toen het helemaal mis ging met hem.Eerst dook Nascimento met hoge nood een wc-hokje in  en moest later zelfs de race opgeven.Tot kort daarvoor was hij de koploper van de Marathon en stond zelfs op het punt  een wereldrecord te vestigen , maar zijn lichaam weigerde gewoon om verder tegaan.

De Marathon van New York werd uiteindelijk gewonnen Evans Chebet uit Kenia, op als 3de kwam binnen Abdi Nageeye. Bij de vrouwen was Sharon Lokedi, de sterkste.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDo Nasimento haalt eindstreep New York Marathon niet