maandag 17 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Do Nasimento haalt eindstreep New York Marathon niet

lees ook ...

” Geweldige kans voor deze nieuwe uitdaging”

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano is vrijdag als een held onthaald bij zijn nieuwe club San Diego FC. Lozano verlaat de Nederlandse club PSV per 1 janauri 2025 voor de nieuw opgerichte clu...

De Braziliaanse Marathon loper  Daniel do Nascimento wist om verschillende redenen de eindstreep van de New York Marathon niet te halen en stapte zelfs uit de race.

De New York Marathon 2022 is een editie geworden die als bijzonder de boeken ingaat.Niet in de laatste plaats door het optreden van Do Nascimento, de braziliaan liep zelfs rond het schema wereldrecord toen het helemaal mis ging met hem.Eerst dook Nascimento met hoge nood een wc-hokje in  en moest later zelfs de race opgeven.Tot kort daarvoor was hij de koploper van de Marathon en stond zelfs op het punt  een wereldrecord te vestigen , maar zijn lichaam weigerde gewoon om verder tegaan.

De Marathon van New York werd uiteindelijk gewonnen Evans Chebet uit Kenia, op als 3de kwam binnen Abdi Nageeye. Bij de vrouwen was Sharon Lokedi, de sterkste.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDo Nasimento haalt eindstreep New York Marathon niet