donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
4
(2)

Djokovic verliest finale maar moet ook nog boete betalen

lees ook ...

NBA PLAY-OFFS Boston neemt voorsprong in NBA Finale

De ploeg van de Boston Celtics heeft een voorsprong genomen in de finale van de NBA door ook zondagavond de tweede game naar zich toe te trekken na de 105-98 overwinning op Dallas Mavericks. Da...

De 36-jarige Novak Djokovic verloor zondag de finale op Wimbledon maar moet nu ook nog een boete betalen voor zijn woede uitbarsting.

Alsof het verliezen van de finale van Wimbledon ng niet pijn genoeg deed heeft de organisatie nog wat extra zout in de wonden gegooid.Novak Djokovic is bestraft voor zijn woede- uitbarsting in de 5 de set. Djokovic moet 7000 Euro betalen. Maar met het prijzengeld van 1,4 miljoen Euro op zak lijkt dat een zakcentje voor Djokovic. Djokovic verloor zondag in de 5de set zij service game en dat leidde tot veel frustratie bij de Servische tennisser die zijn racket kapotsloeg tegen de netpaal. Hij werd gelijk gewaarschuwd door de umpire en een dag later volgt zelfs de boete van 7.000 Euro. De ATP wereldranglijst is maandag uitgekomen en  Carlos Alcaraz staat op de 1ste plaats met gelijk daar achter Novak Djokovic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDjokovic verliest finale maar moet ook nog boete betalen