maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Djokovic knuffelt kinderen een dag na zijn Covid-19-besmetting

lees ook ...

Chelsea doet bod van 80 miljoen Euro op Frenkie de Jong

De Engelse club Chelsea heeft woensdagochtend een bod van 80 miljoen euro gedeponeerd bij Barcelona over het eventueel overnemen van Frenkie de Jong Barcelona ontving een paar weken geleden ook een...

Novak Djokovic werd gefotografeerd terwijl hij kinderen knuffelt een dag nadat hij positief getest was op Covid-19

De nummer 1 van de wereld bij de mannen werd glimlachend gefotografeerd terwijl hij prijzen uitdeelde aan een groep jonge fans tijdens een tennisliefdadigheidsevenement , minder dan 24 uur nadat hij positief had getest op Covid. Op 16 december 2021 positief getest maar  een dag daarna gespot zonder masker op .

De Serviër Djokovic werd op 4 januari vastgehouden op de luchthaven van Melbourne nadat hij was geland om de Australian Open te spelen, en is sindsdien gedwongen zich te isoleren in een hotel. De negenvoudig Australian Open Kampioen veroorzaakte een enorme terugslag nadat hij een vaccinvrijstelling had gekregen om in de competitie te spelen .

De organisatoren  van toernooien bevestigen aanvankelijk dat zijn medische vrijstelling was verleend door twee onafhankelijke medische panels, georganiseerd door Tennis Australië en de staat Victoria.Maar de Australian Border Force bevestigde dat het visum van Djokovic was ingetrokken .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDjokovic knuffelt kinderen een dag na zijn Covid-19-besmetting