vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Djokovic knuffelt kinderen een dag na zijn Covid-19-besmetting

lees ook ...

” Ik ben erg trots op me spelers” zegt de coach ...

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood heeft donderdagavond in een overvolle Essed stadion een stap in de goede richting na de 1-0 op Cavaliers in de eerste finale wedstrijd van Caribbean Cup...

Novak Djokovic werd gefotografeerd terwijl hij kinderen knuffelt een dag nadat hij positief getest was op Covid-19

De nummer 1 van de wereld bij de mannen werd glimlachend gefotografeerd terwijl hij prijzen uitdeelde aan een groep jonge fans tijdens een tennisliefdadigheidsevenement , minder dan 24 uur nadat hij positief had getest op Covid. Op 16 december 2021 positief getest maar  een dag daarna gespot zonder masker op .

De Serviër Djokovic werd op 4 januari vastgehouden op de luchthaven van Melbourne nadat hij was geland om de Australian Open te spelen, en is sindsdien gedwongen zich te isoleren in een hotel. De negenvoudig Australian Open Kampioen veroorzaakte een enorme terugslag nadat hij een vaccinvrijstelling had gekregen om in de competitie te spelen .

De organisatoren  van toernooien bevestigen aanvankelijk dat zijn medische vrijstelling was verleend door twee onafhankelijke medische panels, georganiseerd door Tennis Australië en de staat Victoria.Maar de Australian Border Force bevestigde dat het visum van Djokovic was ingetrokken .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDjokovic knuffelt kinderen een dag na zijn Covid-19-besmetting