maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Djokovic draagt 24ste Grand Slam op aan Kobe Bryant

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

Novak Djokovic won zondag zijn 24ste Grand Slam door in de finale van het US Open van Danii Medvedev te winnen met de setstanden 6-3 7-6 6-3.

Novak Djokovic gaat nu door het leven als 24-voudig Grand Slam – winnaar. De Servier wist de finale van het US Open te winnen van Daniil Medvedev, die een geweldige halve finale speelde tegen Alcaraz, maar in de finale tegen Djokovic veel minder presteerde.Het leek alsof Medvedev alles had gegeven in de halve finale en zijn doel wasom gewoon in de finale te staan. Alleen in de 2de set had Djokovic wat moeite met de nummer 3 van de wereld, die hem al in 2021 weerhield van het behalen van het calendar lam. In de 3de set bleef er wel niets meer over van Medvedev en verloor hij terecht met 3-6 6 6-7 en 3-6.

Na afloop kwamen de tranen meteen bij de kersverse kampioen . Hij nam zijn dochtertje in zijn handen en ging direct naar zijn box om zijn staf en geliefden te omhelzen. Na de prijsuitreiking , gekleed in een shirt  met daarop Kobe Bryant met nummer 24. Voor Djokovic zijn 24 ste Grand Slam die hij opdroeg aan de overleden basketballer Kobe Bryant.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDjokovic draagt 24ste Grand Slam op aan Kobe Bryant