woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

” Dit is het recht van de rijken” Daniel Alves na betalen borgsom vrij

lees ook ...

Transvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

De 40-jarige oud- speler van onder andere Barcelona en Juventus Daniel Alves heeft maandag zijn borgsom van een miljoen euro betaald en is voorlopig op vrije voeten.

De oud- prof voetballer zit vast in Spanje vanwege het seksueel misbruiken van een vrouw in een nachtclub in Barcelona tijdens de viering van oudjaarsavond in 2022. De advocaat van het slachtoffer is niet te spreken over de tijdelijke vrijlating van Alves. De 40-jarige oud- international van Brazilie mag zijn hoger beroep tegen de door e rechtbank opgelegde celstraf van 4,5 jaar nu in vrijheid afwachten.Alves moet wel zijn Spaanse en Braziliaans paspoort inleveren en is hij daarnaast verplicht zich elke week bij de rechtbank te melden. Ook mag hij niet in de buurt komen van het slachtoffer nog haar benaderen.

” Dit is het recht van de rijken ” dat was de eerste reactie van de advocaat van het slachtoffer. ” Ik ben echt ontevreden over deze beslissing. We gaan in beroep omdat we vinden dat het niet in overeenstemming is met de wet.Er wordt recht gedaan aan de rijken. Het is schandelig dat ze iemand vrijlaten omdat ze in no -time 1 miljoen euro kunnen krijgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Dit is het recht van de rijken" Daniel Alves na betalen borgsom vrij