vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dinsdag en Woensdag heenwedstrijden achtste finale Championsleague

lees ook ...

Aron Winter officieel nieuwe bondscoach NATIO Suriname

Aron Winter is woensdagmiddag tijdens een speciaal belegde persconferentie door het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB officieel aangesteld als de nieuwe bondscoach van NATIO Suriname Aron W...

De Belgische club Brugge en de Engelse club Chelsea moeten dinsdag proberen uitschakeling te voorkomen in de achtste finale van de Championsleague daar beide ploeg hun eerste wedstrijd niet wisten te winnen

Drie weken verloor Club Brugge in hun eigen Jan Breydelstadion van de Portugese ploeg Benfica. Benfica won de wedstrijd met 2-0. Bij Club Brugge zullen Jack Hendry en Andrea Skov Olsen niet van de partij zijn vanwege blessures.Tijdens de gebruikelijke Championslesague persconferentie gaf coach Scott Parker van Club Brugge aan dat nog niets verloren is, het getij zou weleens kunnen keren voor ons, we hebben ons goed kunnen voorbereiden voor een beter resultaat.Bij de ploeg van Benfica gaan de zaken wel de goede kant op, de ploeg won de afgelopen drie competitiewedstrijden en staat overtuigend op de 1ste plaats in de Portugese competitie.Bij Benfica ontbreken de duitser  Julian Draxler, de Deen Alexander Bah en de Servier Mihailo Ristic wegens blessure, maar volgens coach Roger Schmidt moet dat geen probleem zijn om wederom een goede prestatie neer te zetten tegen Club Brugge.

Ondanks de miljoenen aankopen is het de Engelse ploeg nog niet gelukt om goede prestaties neer te zetten in de Championsleague en ook niet in de Premier League. Het afgelopen weekend werd er na lange tijd weer eens een wedstrijd gewonnen in de Premier League.Cheslea staat in tegenstelling tot Benfica op de 10de plaats in de Premier League.Drie weken ging het flink mis in het Signal Iduna Park er werd toen met 0-1 verloren van de Duitse ploeg Borussia Dortmund.Cheslea zal in eigen huis in het Stamford Bridge stadion proberen de 0-1 nederlaag weg te werken en zich alsnog willen plaatsten voor de kwartfinale.Bij Chelsea ontbreken doelman Edouard Mendy, vanwege schorsing  en N’Golo Kante vanwege blessure.Volgens coach Graham Potter is de wedstrijd tegen Dortmund een grote uitdaging, maar we zijn er ready voor.

De Duitse ploeg Dortmund staar er tot tegenstelling van Chelsea beter voor in de Duitse competitie, Dortmund staat op een gedeelde 1ste plaats met Bayern Munchen en won de afgelopen 5 wedstrijden en bleangrijk is ook de terug van Sebastian Haller.Het is nog onzeker als Donyell Malen van de partij zal zijn , hij kampte nog met een lichte blessure. De arbiter bij deze wedstrijd is de Nederlander Danny Makkelie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDinsdag en Woensdag heenwedstrijden achtste finale Championsleague