woensdag 28 september 2022
26.1 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Digicel strikt twee kickboksers als Brand Ambassadors Sportmax app

lees ook ...

Interim bondscoach van NATIO Aron Winter start met een ove...

De interim bondscoach van Suriname  (Natio) Aron  Winter start met een 2-1 overwinning op de selectie van Nicaragua De selectie van Suriname Natio speelde donderdag een vriendschappelijke interlan...

Donovan Wisse en Andy Atomang werden vrijdag door Digicel aangesteld als  Brand Ambassadors van de Digicel Sportmax app

In Courtyard by Marriot Hotel  vond  vrijdag middels het ondertekenen van de contracten de officiele aanstelling van Donovan Wisse en Andy Atomang als Brand Ambassadors plaats.

Beide vechters zijn national als international heel bekend. Donnovan Wisse verdedigde vorig jaar december succesvol zijn wereldtitel.  Andy Atomang  die heeft in december vorig jaar zijn eerste MMA profgevecht afgewerkt en won ook overtuigend zijn gevecht.

Ik ben erg trots op dat Digicel mij heeft uitgekozen om als hun Brand Ambassadors van de Digicel Sportmax app te mogen optreden . Het feit dat ik gezien en erkend wordt is voor mij een enorme eer.

Ik had het niet verwacht dat ik door Digicel ben uitgekozen  als Brand Ambassadors van de Sportmax app.  Kon het niet geloven toen ik door mijn manager werd gebeld over het goede nieuws. Moet het nog even verwerken,  maar zal mij voor de volle honderd procent inzetten, zodat het contract van een jaar wordt vermeerdert naar 2 of 3 jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDigicel strikt twee kickboksers als Brand Ambassadors Sportmax app