dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Digicel strikt twee kickboksers als Brand Ambassadors Sportmax app

lees ook ...

MMA PFL opjaagt naar overname Bellator

De Professional Fighters League (PFL) staat in de start blokken om de MMA- promotie Bellator over te nemen met het doel om een sterker front te vormen tegen het marketleiderschap van de UFC. PFL ze...

Donovan Wisse en Andy Atomang werden vrijdag door Digicel aangesteld als  Brand Ambassadors van de Digicel Sportmax app

In Courtyard by Marriot Hotel  vond  vrijdag middels het ondertekenen van de contracten de officiele aanstelling van Donovan Wisse en Andy Atomang als Brand Ambassadors plaats.

Beide vechters zijn national als international heel bekend. Donnovan Wisse verdedigde vorig jaar december succesvol zijn wereldtitel.  Andy Atomang  die heeft in december vorig jaar zijn eerste MMA profgevecht afgewerkt en won ook overtuigend zijn gevecht.

Ik ben erg trots op dat Digicel mij heeft uitgekozen om als hun Brand Ambassadors van de Digicel Sportmax app te mogen optreden . Het feit dat ik gezien en erkend wordt is voor mij een enorme eer.

Ik had het niet verwacht dat ik door Digicel ben uitgekozen  als Brand Ambassadors van de Sportmax app.  Kon het niet geloven toen ik door mijn manager werd gebeld over het goede nieuws. Moet het nog even verwerken,  maar zal mij voor de volle honderd procent inzetten, zodat het contract van een jaar wordt vermeerdert naar 2 of 3 jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDigicel strikt twee kickboksers als Brand Ambassadors Sportmax app