vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dieven breken in bij Jules Kounde van Barcelona

lees ook ...

EK2024/ Bondscoach Julian Nagelsmann langer bij Duitse sele...

De 36-jarige bondscoach van Duitsland zal volgens een clausule in zijn contract nog twee jaren aanblijven als coach van de Duitse selectie. Nu Duitsland zich tijdens het EK2024 in eigen land he...

Tijdens de  wedstrijd in de LA Liga  tussen Barcelona en  Real Betis afgelopen zaterdag hebben dieven kans gezien in te breken in het huis Barcelona centrale verdediger  Jules Kounde.

Terwijl Jules Kounde en de rest van het  Barcelona team strijd leverden voor de 3 belangrijke punten tegen Real Betis zaterdagmiddag in de LA Liga waren dieven bezig het huis van Jules Kounde  leeg te roven. Barcelona  won met 4-0 , maar bij aankomst thuis stond een leuke verrassing op hem te wachten.Toen hij de deur  opende bleek dat dieven flink huis hadden gehouden in zijn woning, de dieven hebballe tijd van de tijd gehad om zijn huis leek te roven.

Het is overigens niet de eerste keer geweest dat dieven bij spelers van  Barcelona hebben  ingebroken.Eerder moesten  Luiz Suares,  Jordi Alba, Gerard Pique en Samuel Umtiti. Er is nog aangegeven  wat de dieven zoal hebben meegenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDieven breken in bij Jules Kounde van Barcelona