maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Diego Alonso ontslagen als coach van Sevilla

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

De 48-jarige Uruguayaan Diego Alonso is zaterdagmiddag na de verloren wedstrijd in de La Liga tussen Sevilla en Getafe ontslagen als coach van Seviila.

Het ontslag van trainer Diego Alonso uren na de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Getafe. Begin oktober werd Alonso aangesteld als trainer van Sevilla. Alonso is de 3de trainer die dit kalenderjaar is ontslagen. Alonso was in het verleden trainer van het Uruguayaanse  Penarol, het Mexicaanse Pachuca en in de MLS het team van Inter-miami. Hij was ook een jaar trainer van de nationale voetbalselectie van Uruguay tijdens het WK in Qatar. Onder zijn leiding speelde Sevilla veertien wedstrijden en won er slechts twee. In de kleedkamer kreeg Alonso te horen dat hij is ontslagen als coach van Sevilla na de 3-0 verloren wedstrijd zaterdagmiddag tegen Getafe. Sevilla staat momenteel op de 16de plaats.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDiego Alonso ontslagen als coach van Sevilla