zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Didier Drogba nieuwe bondscoach Ivoorkust

lees ook ...

Jasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje

De 35-jarige doelverdediger Jasper Cillessen kiest na twee jaar weer voor een avontuur in Spanje en zal nu uitkomen voor de Spaanse club Las Palmas. Japser, stapte maandag in het vliegtuig rich...

Oud speler van Chelsea en de Nationale selectie van Ivoorkust Didier Drogba heeft woensdag een vier jarig contract als de nieuwe bondscoach van Ivoorkust.

Didier Drogba, geen onbekende in de internationale voetbalwereld gaat voor een nieuwe uitdaging als bondscoach van de Nationale voetbal selectie van Ivoorkust. Woensdag tekende hij een 4 jarig contract met de voetbalbond van Ivoorkust. In zijn actieve voetbal carriere heeft Drogba onder andere gespeeld voor de Engelse club Chelsea en was van vaste waarde in de Nationale selectie van Ivoorkust. Na de ondertekening van zijn contract stond Didier Drogba de pers even te woord. Dorgba kreeg als opdracht mee dat Ivoorkust de volgende African Nation Cup 2024 wint en het land zich ook plaats voor WK2026. De President va Ivoorkust heeft aangegeven dat hij graag ziet dat de Wereldbeker van 2026 naar Ivoorkust wordt gebracht. Voor Didier Drogba is het zijn eerste ervaring als coach. ” Ik zal Yaya Toure vragen mijn assistent te worden ” zei Drogba op de Persconferentie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDidier Drogba nieuwe bondscoach Ivoorkust