vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
5
(1)

Dick Advocaat slaat aanbod uit Curacao af

lees ook ...

CW164 Orlando Wilson Prins wint via TKO van Bailey Gilbert

De Nederlandse vechter Orlando Wilson Prins heeft zaterdagavond tijdens de CW 164 bij Cage Warriors via TKO gewonnen van de Engelsman Bailey Gilbert. Orlando Wilson Prins sluit het jaar 2023 heeft ...

De 76-jarige Nederlandse coach gaat toch niet aan de slag als bondscoach van Curacao en blijft toch gewoon met pensioen.

Volgens Dick Advocaat zijn een aantal zaken niet goed of helemaal niet geregeld.Advocaat gaf als voorbeeld de spelers die in Europa of daarbuiten voetballen hun komen en gaan is niet goed geregeld. In Belgie hadden ze genoeg geld omdat te regelen, maar de voetbalbond op Curacao staat er financieel niet sterk voor.Verder is nog geen duidelijk plan hoe verder met de selectie, de weg naar WK2026. Er waren enkele ween gesprekken, maar Advocaat ziet er toch van af kans om Curacao te coachen. ” Er zijn nog te veel open eindjes om op dit moment tegaan voor een avontuur op Curacao. De organisatie op Curacao is nog niet stabiel. Mogelijk in de nabije komst kan het wat worden, maar voorlopig is het niet langer een optie geeft Advocaat aan.

Sinds zijn vertrek bij ADO Den Haag zit Advocaat zonder club. Ik blijf nu nog met pensioen, maar de 76-jarige Advocaat is toch nog niet zeker is als hij daad werkelijk stopt met het coachingvak. ” Wie weet komt er nog een interessant en spannend project langs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDick Advocaat slaat aanbod uit Curacao af