maandag 17 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Deyovaisio Zeefuik zet voetbalcarriere voort in Italie

lees ook ...

” Ik ben best wel tevreden over het geboekte resultaat...

De Bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo zei tijdens een meeting met de pers zondagochtend dat hij best wel tevreden is met de twee gewonnen wedstrijden in de kwalificatie ronde van WK2026. N...

De 24-jarige rechtsback Deyovaisio Zeefuik mag van zijn huidige club Hertha BSC zijn carriere voortzetten in Italie bij Hellas Verona.

Hertha BSC maakte donderdagmiddag melding van dat Zeefuik het trainingskamp in Florida heeft verlaten om zijn transfer af te ronden met de Italiaanse club Hellas Verona. Zeefuik zal in Italie de medische test doen en als alles goed is dan  staat niets hem meer in de weg om zijn handtekening te zetten onder het contract bij zijn nieuwe werkgever.

Hij vertrekt wel op huurbasis naar de Italiaanse club met een optie tot koop. De oudspeler van Ajax en FC Groningen kijkt vollof uit naar zijn nieuwe uitdaging. Bij de Duitse club is hij  al een hele poos overbodig, vorig seizoen werd hij voor een half jaar uitgeleend aan Blackburn Rovers en afgelopen seizoen speelde hij weinig voor Hertha.

In 2020 vertrok  hij voor een bedrag van 4 miljoen Euro van Groningen  en kwam dus zo terecht bij Hertha.Totaal kwam hij 33 keer in actie  voor de Duitse club

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDeyovaisio Zeefuik zet voetbalcarriere voort in Italie