dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Derde wereldtitel voor Argentinie

lees ook ...

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname. De doelverdediger van RKC...

De 35-jarige Lionel Messi  heeft zondagmiddag niet alleen zijn laatste WK gespeeld maar ook zijn land Argentinie de wereldtitel bezorgd in Qatar.

De finale van het wereldkampioen voetbal Qatar 2022 tussen Argentinie en Frankrijk is er eentje geweest  waar er een hele tijd nog over gesproken zal  worden.Argentinie startte  de wedstrijd heel goed met een penalty van Messi 1-0 en Di Maria bracht het op 2-0 daarmee werd er gerust.In de 2de helft pakte Frankrijk de zaken anders aan en kon door twee prachtige doelpunten zorgen voor een verlenging. In de verlenging was het een race tussen Messi en Mbappe die eindigde  in een 3-3.

In de penalty serie was Frankrijk minder fortuinlijk en daardoor werd Argentinie voor de 3de keer Wereldkampioen.Lionel Messi  werd uitgeroepen tot beste speler van het tournooi, Mbappe  de topscorer,Martinez,beste doelverdediger. Een goede afsluiting voor Lionel  Messi bij de Argentijnse selectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDerde wereldtitel voor Argentinie