vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Derde overwinning voor La Lakers in In-Season Toernooi

lees ook ...

PSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague

De Nederlandse club PSV heeft woensdag voor de nodige sensatie gezorgd tegen de Spaanse club Sevilla door een achterstand om te zetten in een overwinning tijdens de groepswedstrijd in de Championsleag...

De 36-jarige Lebron James scoorde vrijdagavond opnieuw de meeste punten voor de LA Lakers in de NBA In- Season wedstrijd tegen de Portland Trialblazers en wel 35 punten.

” King James” die hersteld is van een kutblessure scoorde voor maar liefst 35 punten, 9 assists en 5 rebounds. Los Angeles Lakers is (voor nu)de enige ploeg met 3 overwinningen uit 3 wedstrijden in het In-Season Toernooi. De LA Lakers staan daardoor bovenaan in Groep A van de Western Conference.

In de andere wedstrijd verloor de San Antonio Spurs met 129-120 van de Sacramento Kings.De Spurs hebben nog een enkele wedstrijd in de In-Season gewonnen, ondanks de 27 punten van de 19-jarige Victor Wembanyama bij de Spurs.Bij de Sacramento Kings scoorde De ‘Aaron de meeste punten en wel 43.

De huidige kampioen in de NBA de Denver Nuggets leden hun 3de Nederlaag van het seizoen, en de 1ste in het In-Season Toernooi.De regerend kampioen in de NBA verloor met 115-110 van de New Orleans Pelicans. De Boston Celtics is nu de best presterende ploeg in de NBA. De overwinning op de Toronto Rators was hun 10de in het NBA seizoen

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDerde overwinning voor La Lakers in In-Season Toernooi