donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Denzel Dumfries opent Orthopedagogosche Centrum in Rotterdam

lees ook ...

” Ik snap er niets van dat ik uit de selectie ben geha...

Jennifer Beharie is door voor haar totnutoe onbekende redenen uit de Nationale vrouwen selectie van Suriname gehaald. " Ik heb brieven geschreven naar de bondscoach Hesron Jeroe en de Technische Ma...

De Nederlandse international en speler van de  Italiaanse club Denzel Dumfries heeft een eigen Orthopedagogisch Centrum geopend in Rotterdam om jongeren te helpen die het moeilijk hebben op een ” normale “school.

 

Denzel Dumfries die over het algemeen gezien wordt als een voorbeeldatleet, zowel op als buiten het voetbalveld heeft in Rotterdam samen met zijn familie gemeend een speciale school te openen voor jongeren die het moeilijker hebben op een ” normale ” school. De naam van de speciale school is DUCE, wat staat voor Dumfries Unlimited Care and Education.Denzel is nu vooral het gezicht van de school, omdat hij in Italie voetbalt.Maar zijn moeder, broertjes en zusjes werken elke dag met de jongeren. Denzel geeft aan dat hij vroeger ook niet de perfecte leerling was, maar dat hij toch ver is gekomen dankzij zijn talenten.Zijn verlangen is dat met de oprichting van deze speciale school jongeren geholpen kunnen worden om hun eigen weg in de maatschappij te vinden.

DUCE is ervoor jongeren en meisjes tussen 10tot 23 jaar. Ze kunnen er leren koken, muziek maken, en krijgen hulp bij het vinden van een baan.Zo wil Denzel met zijn familie helpen dat deze jongeren ook hun droom kunnen najagen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDenzel Dumfries opent Orthopedagogosche Centrum in Rotterdam