vrijdag 2 juni 2023
28.1 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Denver Nuggets in Finale NBA play-offs

lees ook ...

Onderzoekscommissie UEFA ziet mogelijkheden tot omkoping in ...

Een onderzoekscommissie van de UEFA  heeft  indicaties gevonden die Leiden tot het proberen van beinvloeden van uitslagen van wedstrijden in de Negreira Case  waarbij Barcelona een bedrag van 7 miljoe...

De Denver Nuggets hebben zich na twee jaar weer geplaatst voor de finale van de NBA play-offs in de  Western Conference.

DDonderdagavond won Denver Nuggets Game 6 in de NBA play-offs halve finale van de Phoenix Sun  met 125 -100. Nikola Jokic wist ook in deze wedstrijd zijn stempel te drukken met 32 punten, 10 rebounds en 12 assists.Denver wint de best of seven serie met 4-2.

In de andere wedstrijd van de avond heeft Boston Celtic weten te winnen van de  Philadelphia 76ers en  zorgt hierbij ervoor, dat er een beslissende game 7 gespeeld moet  worden.De serie stand is nu 3-3 gelijk.Celtic versloeg de 76ers  met 95-86, waarbij  Jayson  Tatum met zijn three-pointers belangrijk was voor zijn team.  Tatum was goed voor 19 punten, 9 rebounds en 6 assists.

Vrijdagavond hebben  de La Lakers  en Miami Heat  de gelegenheid zich te plaatsen voor de  Finale van de NBA play-offs. Lakers speelt in eigen huis tegen de huidige kampioen Golden State Warriors. Lakers leidt de serie met 3-2. Winst voor Golden  State Warriors  betekent dat Game 7 bij hun thuis gespeeld zal worden.

Ook Miami Heat  leidt de serie met 3-2  tegen de New York Knicks en zal bij winst zich plaatsen voor de finale van de  NBA play-offs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDenver Nuggets in Finale NBA play-offs