woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Denver Nuggets een wedstrijd verwijderd van halve finale NBA play-offs

lees ook ...

Andres Iniesta vertrekt bij het Japanse Vissel Kobe

De 39-jarige oud international en Icoon van Barcelona  Andres Iniesta heeft besloten zijn contract te laten ontbinden bij de Japanse club Vissel Kobe vanwege het feit dat hij weinig aan spelen toekomt...

De Denver Nuggets zijn een wedstrijd verwijderd voor plaatsing van de  halve finale van de  NBA play-offs door vrijdagavond de derde wedstrijd met 120-11 te winnen van de Minnesota Timberwolves in de best of seven serie.

Nikola Jokic scoorde vrijdagavond een triple double voor de Denver Nuggets, zijn 7de uit zijn carriere  en 20 punten 11 rebounds en 12 assists.De Denver Nuggets hebben  in deze serie een 3-0 voorsprong  en hebben nog slechts een wedstrijd nodig om de best of seven serie winnend af te sluiten,  wat recht geeft op plaatsing voor de halve finale in de  NBA play-offs.

De Atlanta Hawks wonnen  vrijdagavond vrij verrassend game 3 van de Boston Celtic, die de 2 voorgaande wedstrijden had weten  te winnen. Trae Young  scoorde 32 punten in 130 -122 overwinning van de  Atlanta Hawks.

Door Game 3 met 99-79  te winnen  hebben  de New York Knicks een 2-1  voorsprong genomen op de Cleveland Claviers in de NBA play-offs. Jalan Brunson scoorde  21 punten  voor de Knicks.Opvallend is wel  dat deze wedstrijd in de play-offs de eerste is waarbij beide ploegen beneden de score van 100 bleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDenver Nuggets een wedstrijd verwijderd van halve finale NBA play-offs