maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
3.5
(2)

Dembele kiest voor nieuw avontuur

lees ook ...

” Geen sprake van blauwe kaart” verduidelijkt FI...

" Er komt absoluut geen blauwe kaart" is de duidelijke taal van FIFA baas Gianni Infantino nadat er in verschillende media is aangegeven dat de introductie van de blauwe kaart  tijdens voetbalwedstrij...

De 27-jarige Franse international Dembele verlengd niet bij Barcelona

Donderdag heeft het bestuur van Barcelona een meeting gehad met Dembele en zijn zaakwaarnemer over een nieuwe contract  verlenging.De gesprekken zijn al maanden gaande,er kwam maar geen doorbraak in de onderhandelingen.

Ook op het laatste bod van Barcelona bleef de zaakwaarnemer Moussa Sissoka bij zijn eis dat zijn client ook in het nieuw contract  recht heeft op extra bonussen,helaas kon het bestuur van Barcelona daaraan niet voldoen.

De leiding van PSG maakte de afgelopen dagen  contact met Dembele en zijn zaakwaarnemer.PSG is bereidt aan alle eisen van Dembele te voldoen en het is een kwestie van tijd voor het tekenen van een contract.

Dembele had coach Xavi belooft te blijven maar kiest uiteindelijk voor het geld.Evenals Messi zal Dembele aan het eind van het seizoen transfervrij vertrekken naar PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDembele kiest voor nieuw avontuur