donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Dembele en Christensen terug in selectie Barcelona

lees ook ...

Lionel Messi sluit voetbalcarriere af bij Inter Miami

De 36-jarige Argentijnse international , Wereldkampioen en speler van Inter Miami zegt zijn voetbalcarriere bij Inter Miami te zullen afsluiten. In het verleden is vaker aangehaald dat Lionel M...

Coach Xavi Hernandez  heeft tijdens de persconferentie vrijdagochtend aangegeven dat  Dembele en  Christensen  volledig hersteld zijn van hun blessure  en weer deel uitmaken van de selectie maar dat Sergio Roberto nog geblesseerd  is.

Barcelona  speelt zaterdag tegen Real Betis in de LA Liga. Barcelona  verloor  van de week van Rayo Vallecano  met 1-2, maar blijft op een 11 punten voorsprong op RealMadrid  op de 1ste plaats. Tijdens de afwezigheid van  Dembele en  Christensen  verloor  Barcelona  van RealMadrid in de Copa del Rey,  speelden twee keer gelijk en verloren  van Rayo Vallecano. Dembele  zal 20 tot 25 minuten spelen terwijl Christensen  vanaf de start zal meedoen. We moeten gefocused blijven , we zijn  nog geen  kampioen, er is nog veel  te doen vervolgd Xavi  op de persconferentie.

Tijdens de  persconferentie werd ook aan Xavi gevraagd hoe het staat met de terugkeer van  Messi.  Ik kan niet veel hierover zeggen, het bestuur is mee bezig, we zijn  als team nu gericht op het behalen van het kampioenschap.Xavi gaf ook  aan niets Alba en Busquets  te hebben gehoord hoe het etentje met Messi was, het enige wat ik weet is dat Busquets  zijn contract met nog een jaar  zal verlengen.

Op dit moment  zijn Raphinha en Ferran in een betere shape dan Ansu Fati,  maar mogelijk met de terugkeer van Dembele zal Ferran weer op de reservebank belanden.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDembele en Christensen terug in selectie Barcelona