vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Deco nieuwe sportief directeur bij Barcelona

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

De 45-jarige Portugees Deco is aangesteld als de nieuwe sportief directeur van Barcelona en was in het verleden actief als speler van Barcelona.

Deco komt in de plaats van de Nederlander Jordi Cruijff. Cruijff maakte begin dit jaar bekend te vertrekken bij Barcelona. Hij was seizoenen betrokken bij het technische beleid van de club, die hij tussen 1994 en 1996 diende als speler. Met de komst van Deco vult Barcelona het gat dat Cruijff  heeft achtergelaten weer in . Deco speelde tussen 2004en 2008 bij de Catalanen.Onderleiding van Frank Rijkaard en assistent- trainer Hen ten Cate boekte hij in 2006 een groot succes met de club door de Champions League te winnen. Deco heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 3 jaar. De komende weken werkt hij nog samen met Mateu Alemany wienst dienstverband eindigt op 2 september.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDeco nieuwe sportief directeur bij Barcelona