zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Dean Gorré:”Ik heb nog geen ontslag gesprek gehad met SVB”

lees ook ...

Interim bondscoach van NATIO Aron Winter start met een ove...

De interim bondscoach van Suriname  (Natio) Aron  Winter start met een 2-1 overwinning op de selectie van Nicaragua De selectie van Suriname Natio speelde donderdag een vriendschappelijke interlan...

Dean Gorré heeft in een perscommuniqué gereageerd naar de pers. Het was stil rondom de ex-bondscoach van Suriname, na dat het pers bericht van zijn ontslag door de SVB naar buiten toe is gecommuniceerd.

Het volgende wordt toegelicht door Dean Gorre: “Zoals u reeds heeft vernomen, ben ik, Dean Gorré, op vrijdag 30 juli 2021 door de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) ontslagen als bondscoach. Sinds deze gebeurtenis ben ik door verschillende media benaderd voor interviews en het afleggen van een verklaring. Echter heb ik tot nu toe alle verzoeken moeten afwijzen”. 

“Ik wil benadrukken dat ik geenszins de pers onaangenaam wil zijn en dat ik graag, via uw kanaal, zo snel mogelijk uitleg aan de gemeenschap wil geven. De reden voor het afwijzen van de verzoeken voor interviews ligt in het feit dat ik zelf nog veel vragen beantwoord moet krijgen door het bestuur van de SVB. Ik heb nog geen toelichting noch een gesprek gehad met de SVB over de reden achter het ontslag”. 

“Uitgaande van het gebruikelijke in dit soort kwesties, reken ik alsnog op een motivatie van de SVB, waarbij ik vragen beantwoord kan krijgen. Ik verzoek u daarom nog even geduld te betrachten, en hoop op uw begrip”, aldus Dean Gorré. 

Het is opmerkelijk dat door de SVB er een ontslag van de bondscoach wordt gepubliceerd naar de pers, zonder dat er er een gesprek met Dean Gorre is geweest. Dat de SVB, voorzitter John Krisnadath tot op heden uitblijft met een mondelinge reactie is ook zeer opmerkelijk te noemen. Deze gaande “soap” omtrent de ontwikkelingen rondom de SVB wordt vervolgd.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDean Gorré:"Ik heb nog geen ontslag gesprek gehad met SVB"