donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Dean Gorre zegt de juiste bondscoach te zijn voor Curacao

lees ook ...

Feyenoord uitgeschakeld in Championsleague

De Nederlandse club Feyenoord is dinsdag uitgeschakeld in de Championsleague door de 1-3 nederlaag tegen de Spaanse club Atletico Madrid. Feyenoord verloor dinsdag in de groepsfase van Championslea...

De in Suriname geboren en getogen Dean Gorre die voorlopig nog interim-bondscoach is van de nationale selectie van Curacao is van oordeel dat hij de juiste bondscoach is voor Curacao.

Dean Gorre is nog een nog wedstrijd in de functie van interim-bondscoach van Curacao. Aangezien Dick Advocaat eerder heeft aangegeven niet te willen gaan voor de functie als bondscoach van Curacao is de post nog open. Dean Gorre die een heel goede job gedaan heeft bondscoach in Suriname ziet zichzelf wel de geschikte persoon voor die job op Curacao. ” Ik ben de juiste persoon om de bondscoach van Curacao te worden” zegt Gorre wanneer aan hem de vraag gesteld wordt wie de nieuwe bondscoach van Curacao zou moeten worden.

Dean Gorre heeft ook een uitgesproken mening als het bestuur van de Curacao voetbalbond een buitenlander zou aantrekken als coach. ” Hetgaat niet om de naam, ookal zou Jose Mouinho, Pep Guardiola, Ronald Koeman komen, het gaat om het kennen van de cultuur op Curacao, het kennen van de mensen op Curacao en ook weet hoe het is om op curacao coach te zijn.Je moet ervan doordrongen zijn dat het hier op Curacao niet gaat om profs maar puur amateurs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDean Gorre zegt de juiste bondscoach te zijn voor Curacao