dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
5
(1)

De vrouwen van Real Sranang Kampioen 2021/2022

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De vrouwen van Real Sranang hebben het kampioenschap in de 2e klasse weten te bemachtigen. De voetbalsters hebben met een overtuigende overwinning       (4-1)  WV-HEDW aan de kant gezet.  

De voetbalsters van Real Sranang moesten de wedstrijd winnen om het kampioenschap veilig te stellen.  De koploper had twee punten voorsprong op de nummer 2 (WV-HEDW) in de poule, een zege of gelijkspel nodig voor t kampioenschap. Er mocht in ieder geval niet verloren worden.

Real Sranang begon zenuwachtig aan de wedstrijd, de spanning was voelbaar. De aanvallen gingen over en weer, met goede scorings mogelijkheden voor WV-HEDW.  Echter was het Real die de openings treffer wist te maken, 1-0.  Er was opluchting rondom het veld bij de supporters als de speelsters zelf in t veld. WV-HEDW kon het Real niet meer moeilijk  maken.  Het was Real die het vertrouwen kreeg en meer en beter voetbal liet zien. Dit resulteerde in een uitloop van doelpunten met als eindstand 4-1.

doelpunten makers deze wedstrijd, Latoya Mitchel 1-0, Nouhaila Ouled 2-0 en 3-0, Bouchra Moudou 4-0. WV-HEDW scoorde ook nog een doelpunt , de 1-3. Eindstand is uiteindelijk   4-1 geworden.

Komend seizoen zal Real Sranang vrouwen 2e klasse KNVB spelen. Een nieuwe uitdaging voor de sport vrouwen om aan te gaan.

Ook de heren 1 van Real Sranang zijn kampioen geworden en zullen komend seizoen 3e klasse KNVB spelen.

De vrouwen 2 van Real Sranang kunnen nog promoveren via nacompetitie naar de 2 klasse en spelen zaterdag 18 juni een thuiswedstrijd om 14.30.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDe vrouwen van Real Sranang Kampioen 2021/2022