woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

De verkoelde relatie tussen Joao Felix en Diego Simeone

lees ook ...

PSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund

De Nederlandse club PSV heeft in Einhoven in het Philipps stadion niet verder kunnen brengen dan een 1-1 gelijkspel tegen de Duitse club Borussia Dortmund in de achtste finale van de Championsleague. ...

De ploeg van de Argentijnse coach Diego Simeone Atletico Madrid verloor zondagmiddag met 0-1 van Barcelona in de LA Liga terwijl de meeste ogen gericht waren op Diego Simeone en zijn ex- speler Joao Fleix die al een tijdje niet door een deur kunnen.

Uitgerekend zondagmiddag was het Joao Felix die tegen zijn oud ploeg Atletico Madrid het enig doelpunt van de wedstrijd scoorde en zijn huidige club Barcelona de 3 kostbare punten bezorgde. Vooraf gaand aan de wedstrijd gaf Antoine Griezzman een korte reactie op het vertrek van Joao Felix bij Atletico Madrid terwijl coach Simeone niet veel kwijt wilde over zijn ex- speler. Ook na de verloren was hij kort. ” ik praat niet over spelers van mijn concurent, ik wil het over mijn spelers hebben”.De periode van Joao Felix bij Atletico Madrid is een gesloten hoofdstuk voegde Simeone er nog aan toe.

Voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd en zlefs na de wedstrijd ontweken die 2 elkaar. Het is duidelijk gaat er sprake is van een oorlog tusse die 2. Felix zegt zich gelukkig te voelen bij Barcelona, ik hoop dat ze me volgend seizoen echt behouden voor de club. “Ik ben al moe van het verdedigend voetbal van Simeone, trouwens gisteren speelde Atletico Madrid met 5 man achterin. ” Joao Felix vierde zijn doelpunt tegen zijn oude club  uitbundig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDe verkoelde relatie tussen Joao Felix en Diego Simeone