zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

lees ook ...

Donny van de Beek niet terug naar Ajax

Donny van de Beek keert niet terug Ajax dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers zondag bevestigd nadat er geruchten waren alszou Van de Beek terugkeren naar Ajax. '' Hij moet naar club die go...

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman.

In een goed bezette Pierkhan stadion in Nickerie is het de ploeg van DE STER gelukt om zich te kronen tot de nieuwe kampioen van de Nickerie Sportbond en wel ongeslagen. Zondag werd ook de laatste wedstrijd afgesloten  met een 5-0 overwinning op de ploeg van Jai Hanoeman. Na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt aan de kampioen en Semi-kampioen. Semi- kampioen is geworden de ploeg van Eleven Star. De kampioen en semi-kampioen mogen Nickerie tijdens het komend lidbonden tournooi, waarbij de kampioen promoveert naar de 1ste divisie van de Surinaamse voetbalbond.

Het is wel opmerkelijk dat in tegenstelling tot de andere districts competities, de competitie in Nickerie toch wel aardig mensen trekt richting het stadion in Nickerie.” Voetbal leeft in Nickerie ” zei de voorzitter van de Nickerie Voetbalbond tegen de sportredactie van Culturu/Sport

” We werken als bond hard om de mensen warm te houden voor de competitie, het lukt ons niet altijd, maar we doen ons best”.We hebben een 1ste en 2de klasse. De kampioen en semikampioen van de 1ste klasse zullen Nickerie vertegenwoordigen tijdens het lidbonden tournooi, ons doel is om weer een ploeg van Nickerie te krijgen in de 1ste divisie van de SVB of mee te doen met de profleague. Het afgelopen seizoen heeft de ploeg van Santos vertegenwoordigd in de 1ste divisie, helaas is de ploeg op de laatste plaats ge-eindigd.

I

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE