zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

DE ONRUST BIJ AJAX DUURT VOORT.

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eas...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de ...

Ajax- voorzitter Michael van Praag heeft zijn aandelen in Ajax niet bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM)geregisteerd.

De toezichthouder van het AFM beschikt ondanks dat van Praag al 4 maanden in dienst is in Amsterdam- nog steeds niet over de benodigde informatie, waardoor hij zijn meldplicht heeft geschonden. Volgens de wet dient dergelijke informatie betreffende aandelen binnen 2 weken te wordengemeld bij het AFM.” Je moet als bestuurder en als commissaris weten dat jij te allen tijde die melding moet doen. En als hij dat niet weet, dan is hij misschien ook niet zo geschikt voor deze functie”.

Ajax onderkent dat ook Van Praag de fout in is gegaan en na vragen van de NOS heeft Van Praag alsnog gemeld dat hij aandelen in Ajax bezit. Volgens Ajax heeft de huidige Ajax- voorzitter in mei 1998 honderd aandelen gekocht, toen de club offcieel beursgenoteerd werd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDE ONRUST BIJ AJAX DUURT VOORT.