vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
5
(1)

David Beckham probeert met stunt Messi te lokken naar MLS

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters kansloos tegen Servie

Het Nederlanse vrouwen volleybalteam heeft niet opnieuw kunnen stunten op het Olympisch kwalificatie toernooi in het Chinese Ningbo en verloor van de vrouwen van Servie. Het Nederlands volleybaltea...

David Beckham de eigenaar van de Amerikaanse club Intermiami  probeert nu via een stunt Lionel Messi  te lokken om alsnog te kiezen voor een avontuur in de MLS  en probeert daarom coach Gerardo “Tata” Martino aan te trekken als coach van Intermiami.

Gerardo ” Tata” Martino was coach van Barcelona  het seizoen 2013/14  en daarna coach van de Nationale selectie van Argentinie. Het blijkt dat Lionel Messi  en coach Martino een heel goede band met elkaar hebben  en daarvan wilt David Beckham gebruik van maken zodat Lionel Messi  de overstap  doet naar MLS. Messi  vertrekt aan het eind van het seizoen  bij PSG  en speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in de  shirt van PSG. Messi  neemt de komende week een besluit waar hij zijn voetbalcarriere verder zal voortzetten.

Inmiddels  is bekend dat  Phil Neville  is ontslagen als coach van Intermiami,  na de nederlaag van afgelopen woensdag tegen New York  Red Bulls en dat was de druppel  die de emmer  deed overlopen. Intermiami  staat op de laatste plaats  in de Eastern Conference  met 15 punten uit 15 wedstrijden. Neville  kwam in 2021 terecht  bij  Intermiami. Dit seizoen  won Intermiami  slechts 5 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDavid Beckham probeert met stunt Messi te lokken naar MLS