maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

David Alaba uitgeroepen tot Oostenrijkse speler van het jaar.

lees ook ...

Renatu Sanches nieuwe aanwinst PSG

De Portugese international Renatu Sanches speelt  de komende 5 jaren voor de Franse kampioen PSG Renatu Sanches werd vrijdag officieel gepresenteerd als de nieuwe middenvelder van PSG voor een bedr...

 

De Real Madrid verdediger, David Alaba werd voor de achtste keer in zijn carriere uitgeroepen tot Oostenrijkse speler van het jaar.

Helaas kon Alaba zijn prijs niet persoonlijk in ontvangst nemen. Hij vertoefd samen met 10 andere spelers van Real Madrid in quarantaine  en is herstellende van Covid -19

Alaba werd voor de achtste keer uitgeroepen tot Oostenrijkse speler van het. De 29 jarige verdediger kreeg zeven van de twaalf stemmen van de Oostenrijkse topcoaches.

Het was een bijzonder, mooi en emotioneel jaar, omdat ik na 13 jaar een nieuwe uitdaging aannam , toen ik van Bayern Munchen naar Real Madrid verhuisde. Het was een grote stap voor mij, en ook buiten het veld.

Alaba, die karim Adeyemi (RB Salzburg) en Christoph Baumgartner ( Hoffenheim ) versloeg, is de speler die het vaakst als de beste in Oostenrijk wordt beschouwd, met prijzen in 2021, 2020, 2016, 2015, 2014, 2013, 20212, 2011 met Bayern Munchen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDavid Alaba uitgeroepen tot Oostenrijkse speler van het jaar.