maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Daniel Alves zijn plan om te ontsnappen uit de gevangenis mislukt

lees ook ...

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De voormalige Braziliaanse international en oud speler van Barcelona Daniel Alves probeerde de afgelopen dagen uit de gevangenis in Spanje te ontsnappen, maar helaas is het hem niet gelukt.

De voormalige Braziliaanse international Daniel Alves die sedert januari 2023 in de gevangenis zit vanwege het verkrachten van een jongedame in december 2022 in een nachtclub, probeerde de afgelopen dagen uit de gevangenis in Spanje te ontsnappen, maar helaas is dat niet gelukt. Een mede gevangene deed de opening in een gang die speciaal voor de ontsnapping van Alves was open gelaten zonder voorkennis de deur op slot. Het plan van Alves was om uit de gevangenis te otsnappen en daarna naar zijn geboorteland Brazilie te gaan, daar er geen uitleveringsverdrag bestaat tussen Spanje en Brazilië, zou Alves zich vrij kunnen bewegen in zijn geboorteland.

Alves is nu opgesloten in een aparte cel waar hij nu rustig kan wachten op de volgende hoorzitting, de rechter zal dan uitspraak doen en verwacht wordt dat Alves een straf van 7 jaar zal uitzitten in Spanje. Alves heeft uiteindelijk wel toegegeven dat hij sexueel omgang heeft gehad met de jongedame, maar haar niet te hebben verkracht.De volgende zaak is in de maand maart dan zal de rechter uiteindelijk uitspraak doen in de zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaniel Alves zijn plan om te ontsnappen uit de gevangenis mislukt