vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Daniel Alves verteld voor de vijfde keer ander verhaal over sex schandaal

lees ook ...

Ashley Cole in Premier League Hallo of Fame

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame. Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- ja...

De 39-jarige oudvoetballer van Barcelona en ex-international van Brazilie heeft maandagochtend voor de vijfde keer een ander verhaal verteld over het verkrachten van een jongedame vorig jaar December in Spanje.

Daniel Alves werd begin dit jaar door de politie van Barcelona  aangehouden nadat tegen hem een aanklacht tegen hem werd ingediend als zou  hij een jongedame op oudjaarsavond in een nachtclub hebben verkracht. Alves meldde zich toen bij de politie om verhoord te worden maar werd in plaats daarvan achter slot en grendel gezet.

Daniel Alves gaf in het begin aan de dame niet te kennen, om later terug te komen op zijn verklaring dat ze vrijwillig omgang hebben gehad in het toilet van de nachtclub. En nu geeft weer een andere verklaring ,alleen om zijn huwelijk te redden, nadat zijn vrouw hem de echtscheidingspapieren heeft gestuurd. Alves blijft zeker nog een jaar of twee opgesloten in afwachting op een officiele rechtzaak in Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaniel Alves verteld voor de vijfde keer ander verhaal over sex schandaal