donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Daniel Alves verteld voor de vijfde keer ander verhaal over sex schandaal

lees ook ...

LA Liga/ Geen neus operatie voor Kylian Mbappe.

De nieuwe aanwinst van LA Liga en Championsleague kampioen Real Madrid  Kylian Mbappe zal niet aan zijn neus worden geopereerd. Mbappe kreeg tijdens het EK 2024 in Duitsland een zware slag aan ...

De 39-jarige oudvoetballer van Barcelona en ex-international van Brazilie heeft maandagochtend voor de vijfde keer een ander verhaal verteld over het verkrachten van een jongedame vorig jaar December in Spanje.

Daniel Alves werd begin dit jaar door de politie van Barcelona  aangehouden nadat tegen hem een aanklacht tegen hem werd ingediend als zou  hij een jongedame op oudjaarsavond in een nachtclub hebben verkracht. Alves meldde zich toen bij de politie om verhoord te worden maar werd in plaats daarvan achter slot en grendel gezet.

Daniel Alves gaf in het begin aan de dame niet te kennen, om later terug te komen op zijn verklaring dat ze vrijwillig omgang hebben gehad in het toilet van de nachtclub. En nu geeft weer een andere verklaring ,alleen om zijn huwelijk te redden, nadat zijn vrouw hem de echtscheidingspapieren heeft gestuurd. Alves blijft zeker nog een jaar of twee opgesloten in afwachting op een officiele rechtzaak in Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaniel Alves verteld voor de vijfde keer ander verhaal over sex schandaal