dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Daniel Alves op 5 februari 2024 voor de rechter in Spanje

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De 40-jarige oud – Braziliaans international en speler van Barcelona zal op 5 februari 2024 officieel voor de rechter verschijnen in Spanje om zich te verdedigen tegen de aanklacht van verkrachting.

Op 30 december 2022  zou hij zich hebben vergrepen aan een jongedame in een nachtclub. Alves heeft vanaf het begin ontkent de daad te hebben gepleegd, maar kwam later terug op zijn verklaring en geeft nu wel toe dat hij zich op die nacht heeft laten gaan.De rechter in Spanje vind dat er nu genoeg bewijzen zijn dat Alves de jongedame doelbewust heeft verkracht. Alves kan hooguit een straf van 7 jaar krijgen met aftrek. De rechter heeft nu bepaald dat de zaak tussen 5-7 februari 2024 in behandeling wordt genomen en er uitspraak gedaan zal worden.Zijn vrouw heeft inmiddels echtscheding aangevraagd, zijn vorige advocaat bedankte voor de case omdat hij van oordeel was dat Alves schuldig is en gewoon de gevangenis in zal gaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaniel Alves op 5 februari 2024 voor de rechter in Spanje