zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Daniel Alves mogelijk toch nog op vrije voeten

lees ook ...

Verrassende nederlaag voor Liverpool in de Europaleague

De afscheid nemende Jurgen Klopp werd op een verrassende 3-0 nederlaag van Atlanta getrakteerd donderdag in de kwartfinale van de Europaleague. De Premier League is natuurlijk een stuk prestigi...

De 40-jarige oud- international Brazilie en speler van Barcelona Daniel Alves kan mogelijkerwijs toch nog op vrije voeten gesteld worden.

Daniel Alves hoorde vorige maand nog een strafeis van 4 en een half jaar tegen zich uit spreken in een verkrachtigingszaak. Alves heeft in december 2022 een jongedame verkracht in een nachtclub. In het begin beweerde hij de daad niet te hebben gepleegd maar nadat zijn vrouw echtscheiding aanvroeg, veranderde hij van gedachten en bekende schuld. Nu hoopt Alves op een tijdelijke vrijlating, zodat hij het hoger beroep van zijn verkrachtingszaak in vrijheid af kan wachten. Een pakket aan beperkingen moet de rechter overtuigen dat Alves niet op de vlucht slaat naar zijn geboorteland Brazilie, waar er geen uitleveringsverdrag besttat tussen  Spanje en Brazilie.

De advocate van de oud- speler van Barcelona heeft dinsdag aangegeven zal Alves zijn paspoort zal inleveren, periodiek voor de rechtbank van Barcelona verschijnt om aan te tonen dat hij nog in het land is en een borgsom van 50.000 Euro betaalt. De 40-jarige oudvoetballer heeft meerdere  malen aangegeven niet plan te zijn naar Brazilie te vluchten. Het ook nog niet zeker als hij in hoger beroep zal gaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaniel Alves mogelijk toch nog op vrije voeten