maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

” Dan ga ik ergens anders prijzen winnen als ze me niet meer willen”

lees ook ...

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen. Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en ...

De Nederlandse trainer Erik Ten Hag snoerde de mond van een ieder zaterdag door het winnen van de FA Cup en wel met 2-1 van aartsrivaal Manchester City de huidige kampioen in de Premier League.

Erik Ten Hag heeft na de overwinning op Manchester City in de finale van de FA Cup toch nog wat tijd genomen om te praten over zijn onzekere toekomst bij Manchester United. 2 prijzen in 2 jaar tijd, dat is niet slecht.3 finales is niet slecht” zo reageerde Ten Hag op de meeting na de wedstrijd.Ben niet tevreden ermee, we moeten doorgaan, maar als ze niet meer willen, dan ga ik ergens naartoe om  prijzen te winnen.Dat doe ik al mijn hele loopbaan als trainer.

Het bestuur van Manchester United is zeer teleurgesteld met de 8ste plaats in de Premier League. De nieuwe eigenaar van de club is de afgelopen bezig geweest om gesprekken te voeren met andere trainers die mogelijk Ten Hag willen of kunnen vervangen.Namen van Thomas Tuchel en Mauricio Pochettino komen onder andere op e lijst voor. Mocht Ten Hag alsnog worden ontslagen dan vertrekt net als Louis van Gaal in 2016 toch nog met een trofee.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Dan ga ik ergens anders prijzen winnen als ze me niet meer willen"