maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Dallas Mavericks wint in double overtime van de La Lakers

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie prolongeert titel

De Nationale selectie van Argentinie won zondagavond voor de zestiende keer de Copa America door in de finale na verlening met 1-0 te winnen van Colombia. De ploeg van bondscoach  Lionel Scalon...

De Dallas Mavericks hebben donderdagavond in double overtime kunnen winnen van de La Lakers met Lebron James in de voortzetting van de NBA competitie.

Een ontketende Luka Doncic heeft Dallas Mavericks in de dubbele verlenging langs Los Angeles Lakers geleidt.Het werd in de Crypo.com Arena 119-115 voor  de Mavericks, waar Doncic al voor de tiende keer dit seizoen een triple – double oftewel punten, rebounds en assists in de dubble cijfers voor zijn rekening nam.Doncic scoorde 35 punten, 14 rebounds en 13 assists in de 53 minuten die hij op de vloer stond.In de slotfase van de reguliere speeltijd maakte Doncic met nog 6 seconden op de klok met een driepointer gelijk 101-101 gelijk . In de eerste verlenging dwong hij opnieuw met een driepointer wederom extra speeltijd af.Bij de La Lakers wist Lebron James 24 punten te scoren en Russell Westbrook scoorde er 28 punten.Door de overwinning staan de Mavericks op de 4de plek in de Western Conference en de Lakers op de 13de plek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDallas Mavericks wint in double overtime van de La Lakers