maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Dallas Mavericks wint in double overtime van de La Lakers

lees ook ...

Mbappe scoort voor het eerst vijf doelpunten voor PSG in een...

De 22- jarige Kylian Mbappe  scoorde maandagmiddag voor het eerst vijf doelpunten voor PSG en wel in de bekerwedstrijd tegen Pays de Cassel en werd daarmee ook de eerste speler in de geschiedenis van ...

De Dallas Mavericks hebben donderdagavond in double overtime kunnen winnen van de La Lakers met Lebron James in de voortzetting van de NBA competitie.

Een ontketende Luka Doncic heeft Dallas Mavericks in de dubbele verlenging langs Los Angeles Lakers geleidt.Het werd in de Crypo.com Arena 119-115 voor  de Mavericks, waar Doncic al voor de tiende keer dit seizoen een triple – double oftewel punten, rebounds en assists in de dubble cijfers voor zijn rekening nam.Doncic scoorde 35 punten, 14 rebounds en 13 assists in de 53 minuten die hij op de vloer stond.In de slotfase van de reguliere speeltijd maakte Doncic met nog 6 seconden op de klok met een driepointer gelijk 101-101 gelijk . In de eerste verlenging dwong hij opnieuw met een driepointer wederom extra speeltijd af.Bij de La Lakers wist Lebron James 24 punten te scoren en Russell Westbrook scoorde er 28 punten.Door de overwinning staan de Mavericks op de 4de plek in de Western Conference en de Lakers op de 13de plek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDallas Mavericks wint in double overtime van de La Lakers