donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Daley Blind gaat voor uitdaging in Spanje

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters verliezen opnieuw

Het is de Nederlandse volleybalsters niet gelukt om zich via het Olympisch KwalificatieToernooi te plaatsen voor Paris 2024 door de laatste wedstrijd te verliezen van de Dominicaanse Republiek. Ned...

De 33-jarige Nederlandse international  Daley Blind zal de komende twee jaren uitkomen voor de Spaanse ploeg  Girona.

De middenvelder die transfervrij mocht vertrekken bij Bayern Munchen heeft besloten de komende 2 jaren  zijn voetbalcarriere voort te zetten in Spanje  en wel bij Girona. Blind doorstond de medische keuring succesvol waardoor niets meer hem in de staat om te genieten van de LA Liga. ” Het lijkt mij een spannende competitie te zijn, ik kijk er gewoon verlangend naar uit wanneer  de  competitie in augustus van start gaat ” zei Blind tijdens zijn presentatie. Girona  speelt hun 1ste wedstrijd op 13 augustus tegen Real Sociedad.

Blind vertrekt na 6 maanden bij Bayern Munchen  waarvan hij maar 5 wedstrijden in actie kwam .Royal Antwerpen  de club van Mark van Bommel toonde nog interesse in Blind maar hij koos  uiteindelijk voor Girona. Blind speelde in zijn carriere voor Manchester United,  FC Groningen  op huurbasis, Ajax, Bayern Munchen  en nu Girona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDaley Blind gaat voor uitdaging in Spanje