dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

CW164 Orlando Wilson Prins wint via TKO van Bailey Gilbert

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De Nederlandse vechter Orlando Wilson Prins heeft zaterdagavond tijdens de CW 164 bij Cage Warriors via TKO gewonnen van de Engelsman Bailey Gilbert.

Orlando Wilson Prins sluit het jaar 2023 heeft goed af met een TKO overwinning op de Engelsman Bailey Gilbert. Wilson Prins heeft nu 2 gevechten  achter elkaar gewonnen en hoopt in 2024 in de buurt te komen van een titelgevecht in het vedergewicht. Het gevecht tussen Wilson Prins en Bailey Gilbert vond plaats in de Vertu Motors Arena te New Castle, Engelnd.

Prins pakte gelijk het initiatief in de partij tegen Gilbert en was op de grond bter dan de Engelsman die zich wel kranig weerde.Prins wist Bailey uiteindelijk nog in de 1ste ronde in een soort van omgekeerde Triangle Choke te krijgen. Bailey kon geen kant op en moest stoten van Prins incasseren. Prins wist dat het een kwestie van tijd was alvorens de scheidsrechter zou ingrijpen en inderdaad een paar minuten daarna greep de scheidsrechter in , waardoor Prins zijn eerste overwining in de Cage Warriors kooi kon pakken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCW164 Orlando Wilson Prins wint via TKO van Bailey Gilbert