zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Curacao wint voor het eerst onder Dick Advocaat

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De Nationale voetbalselectie van Curacao onder aanvoering van bondscoach Dick Advocaat heeft haar eerste overwinning op zak.

Donderdag won de selectie van Curacao  in Turkije de eerste oefenwedstrijd onder bondscoach Dick Advocaat  met 1-0  van de Engelse club Hull City.Bij Curacao stond Ajacied Ar’jani Martha in de basiself. Ook Sherel Floranus van Almere City, Vitesse- doelman Eloy Room en ex- Ajacied Vernun Anita maakten hun opwachting in de selectie van Curacao. De selectie van Curacao heeft een goede indruk achtergelaten in hun eerste oefenwedstrijd onderleiding van Advocaat.Rangelo Janga wist in de 1ste helft het enig doelpunt van de wedstrijd te scoren.

In de 2de helft bleef Curacao de betere van Hull City.  Kenji Gorre, de zoon van Dean Gorre scoorde welliswaar een 2de doelpunt voor Curacao maar die werd  vanwege  buitenspel afgekeurd.Het was de 1ste wedstrijd  voor de 76-jarige Dick Advocaat, die terug mag zien op een heel goeie wedstrijd tegen Hull City. Curacao speelt dit weekend nog een 2de wedstrijd en wel tegen de Turkse club Alanyaspor. Curacao bereidt zich voor op de WK- kwalificatie wedstrijden in de maand juni tegen Barbados en Aruba.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCuracao wint voor het eerst onder Dick Advocaat