woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Curacao wint ook tweede WK2026 kwalificatie wedstrijd

lees ook ...

NBA FINALS/ Dallas stelt kampioensfeest Celtic uit

Het team van de Dallas Mavericks heeft vrijdagavond niets overgelaten van Boston Celtics in de vierde game van de NBA Finale door de klinkende overwinning van 122-84. De Boston Celtics die zich...

De Nationale voetbalselectie van Curacao onder bondscoach Dick Advocaat heeft ook de tweede WK2026 Kwalificatie wedstrijd weten te winnen en wel met 2-0 van Aruba.

Bondscoach Dick Advocaat heeft in de nacht van zaterdag op zondag ook de 2de wedstrijd in de WK- kwalificatie gewonnen. Curacao was met 2-0 te sterk voor Aruba. Juninho Bacuna opende inde 2de helft de score, waarna invaller Xander Severna diep in blessure tijd de wedstrijd besliste.In de basiself van Curacao lag het Eredivisiegehalte hoog met Eloy Room, Cuco Martina, Jurien Gaari, Sherel Floranus, Joshua Brenet,Godfried Roemeratoe en Leandro Bruna.

Door  0-2 overwinning in Oranjestad gaat Curacao met 6 punten uit 2 wedstrijden aan de leiding in Groep C. In de poule van 5 moet je bij de beste 2 zitten om je te kunnen kwalificeren voor de 3de ronde van de kwalificatie.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCuracao wint ook tweede WK2026 kwalificatie wedstrijd