zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo zorgt opnieuw voor opschudding in Arabie

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

De 38-jarige Portugese international en  speler van Al-Nassr  heeft dinsdagmiddag na de verloren wedstrijd van zijn club weer eens voor de nodige opschudding gezorgd door op weg naar de kleedkamer naar zijn geslachtsorgaan te grijpen verwijzend naar het publiek.

Het is overigens niet de 1ste keer dat Ronaldo negatief besproken wordt in de Arabische pers, maar wat Ronaldo dinsdagmiddag  deed na de wedstrijd  was toppunt.Ronaldo kreeg een gele kaart in de wedstrijd  tegen Al-Hilal en was hij niet eens met het besluit van de arbiter  en dan nog het verlies van 0 -2.Na de wedstrijd  op weg naar de kleedkamer begon het publiek de naam van Messi te scanderen en dat viel niet in goede aarde bij Ronaldo en toen gebeurde het, dat hij naar zijn geslachtsorgaan greep verwijzend richting het publiek. De leiding van  de club heeft een korte reactie hierop gegeven en dat luidde alsvolgt ” Laat het publiek denken wat ze willen “.

In Saudie  Arabie is de door Ronaldo gepleegde handeling strafbaar en als het door een buitenlander gedaan wordt , is dan uitzetting het gevolg hiervan. Nouf Bint  Ahmad, een bekende advocaat  in Saudie Arabie  zegt een klacht in te dienen bij het Openbaar Ministerie wegens een schandalige daad en hij zegt ervoor te zorgen dat Cristiano Ronaldo  door deze handeling en overtreding van de  wet het land wordt uitgezet. Ronald zelfs heeft geen reactie gegeven over zijn gepleegde handeling.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo zorgt opnieuw voor opschudding in Arabie