maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo sluit kalenderjaar 2023 af met 54 doelpunten

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

De 38-jarige Portugese international en speler van AL-Nassr in Saoedi- Arabie Cristiano Ronaldo scoorde zaterdag zijn vier en vijftigste  en laatste doelpunt van het jaar en is daardoor International topscorer van 2023.

Cristiano Ronaldo scoorde zaterdag zijn 54ste en laatste doelpunt van 2023. De Portugees sloot zijn voortreffelijke jaar af met een 4-1 overwinning. Al- Nassr won zijn laatste wedstrijd van het kalenderjaar tegen Al- Taawoun, dat 4de staat in de Saudi Pro League. De 38-jarige doelpuntenmachine kopte in de 92ste minuut raak, nadat eerder tot scoren kwamen Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte en Otavio nadat de ploeg van Al- Taawoun via Aschraf El Mahdioui eerst tot scoren kwam in de 1ste helft.

Cristiano Ronaldo scoorde dit jaar tien keer voor de Nationale selecite van Portugal en vond maar liefst 44 keer het net in de Saudi Pro League. Harry Kane, Kylian Mbappe maakte er elk 32 doelpunten terwijl Erling Haaland 50 keer scoorde, daardoor is Cristiano Ronaldo international topscorer van 2023.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo sluit kalenderjaar 2023 af met 54 doelpunten