vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo sleept Juventus voor de rechter

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De 38-jarige Portugese international en speler van Al Nassr Cristiano Ronaldo zal juridische stappen ondernemen de Italiaanse club Juventus omdat hij van oordeel is dat hij recht heeft op zijn bevoren salaris tijdens de coronopandemie.

Christiano Ronaldo vertrok in 2021 uit Turijn. Ronaldo vindt dat hij nog aansprak maakt op een bedrag van 19,9 miljoen Euro. Ronaldo heeft inmiddels documenten laten opvragen bij het Openbaar Ministerie in Turijn en beraadt zich op vervolgstappen.Hij wil het geld innen dat tijdens de lockdown niet uitbetaald werd.Tijdens Covid-19 voerde Juventus tweemaal een salariswijziging door. De 1ste keer in 2020 toen moesten de Juve selectie en staf hun salaris in leveren. Een jaar later ging Juventus om de tafel zitten met Cristiano Ronaldo zitten en kreeg hij 31 miljoen euro netteo uitgekeerd.Het bevroren deel van Ronaldo’s salaris staat nog altijd op de rekening van Juventus.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo sleept Juventus voor de rechter