zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo scoort weer een hattrick in Saudi-Arabie

lees ook ...

Eredivisie Cup voor FC Twente vrouwen in blessuretijd

De vrouwen van FC Twente hebben na het landskampioenschap nu ook de vijfde editie van de Eredivisie Cup gwonnen. Vrijdag werd de ploeg van PSV met 3-2 verslagen en wel in blessuretijd. In de 1s...

Portugees international en speler van AL-Nassr heeft zaterdag een pracht van een avond beleefd in Saudi – Arabie door in de Saudi Pro- League een perfecte hattrick te scoren in de 6-0 overwinning van AL-Nassr op Al-Wehda.

Cristiano Ronaldo scoorde zaterdagavond met links, rechts en met het hoofd. Het was ookal weer zijn 66ste hattrick in een wedstrijd. Ronaldo opende in de 5de minuut de score voor zijn club en enkele was het wederom Ronaldo, nu via het hoofd op aangeven van Marcelo Brozovic. Van spanning was er geen sprake meer want het werd al gauw 3-0 en nog voor rust maakte Sadio Mane er 4-0 van.

In de 2de helft scoorde AL-Nassr nog 2 keer. Vlak na rust was het wederom Ronaldo die scoorde en daarmee zijn hattrick voltrok en maakte er 5-0 van. Mohammed Al- Fati nam nog het 6de doelpunt op zijn rekening. Ronaldo gaat met 32 treffers dit seizoen eenzaam aan kop in het topscoccersklimaat van de Saudi Pro League.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo scoort weer een hattrick in Saudi-Arabie