maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabie geschorst voor obsceen gebaar

lees ook ...

NBA Heat en Pelicans pakken laatste plek Play-offs

Miami Heat en New Orleans Pelicans hebben zich vrijdagavond als teams geplaatst voor de Play-offs in de NBA. In de voorronde, de play-in, schakelde Miami Heat de Chicago Bulls uit. New Orleans ...

De 39-jarige Portugese international en speler van Al- Nasrr Cristiano Ronaldo  is in de competitie van Saudi- Arabie voor een wedstrijd geschorst om het maken van een obsceen gebaar in de wedstrijd tussen Al- Nassr en Al- Shahab.

Het gebaar van de 39-jarige Portugese aanvaller zou niet geregistreerd zijn door de officiele camera’s, maar er circuleerden  wel beelden op social media. Daarop is te zien dat Ronaldo de fans van de tegenstander provoceert. Eerst doet hij een hand achter zijn oor, waarna hij met zijn rechterhand een pompend gebaar voor zijn kruis maakt  richting de tribunes. Ronaldo raakte uit zijn doen nadat het publiek de naam van Messi bleef scanderen gedurende de wedstrijd en ook na afloop van de wedstrijd.

Ronaldo moet ook nog een boete  van 10.000 Saudisch riyal betalen  aan de voetbalbond . Aan de tegenstander moet hij het dubbele van het bedrag betalen. Jammer voor Ronaldo is dat hij niet beroep kan gaan tegen de uitspraak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo in Saudi-Arabie geschorst voor obsceen gebaar