maandag 25 september 2023
33.1 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

Cristiano Ronaldo eerste speler met 200 interlands

lees ook ...

Alejandro Balde tekent officieel vijf jaar contract bij Barc...

De 19-jarige Spaanse international en speler van Barcelona heeft donderdagmiddag officieel zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij Barcelona. De linksback die een goed seizoen ...

De 38-jarige Portugese international en speler van Al- Nassr  speelde dinsdagavond zijn 200ste interland voor de Nationale selectie van Portugal en is daarmee de eerste voetballer die ooit 200 interlands heeft gespeeld.

In augustus2003 maakte CristianoRonaldo zijn debuut voor de Nationale selectie van Portugal. Toen viel hij in voor een andere legende , namelijk Luis Figo. “Ik zal nooit stoppen met naar het Portugees elftal te komen, omdat het altijd een droom is. Het bereiken van 200 interlandsis niet voor een ieder weggelegd. Het laat de liefde zien die ik voor mijn land en team heb zei Cristiano Ronaldo in Island.

CristianoRonaldo wilde niet alleen zijn 200ste wedstrijd spelen maar ook nog scoren. Hij mocht van de coach in de basis beginnen. Ronaldo moest wel tot de laatste minuut van de wedstrijd wachten om zijn 123ste doelpunt voor Portugal te scoren.De VAR moest er aan te pas komen om het doelpunt van Ronaldo goed te keuren.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo eerste speler met 200 interlands