donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Cristiano Ronaldo bevestigd breuk tussen hem en zaakwaarnemer

lees ook ...

” Het geeft me een goed gevoel na mijn eerste officiel...

Bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname boekte woensdag tegen St. Vincent and Grenadines, zijn eerste officiële overwinning nadat hij voor de tweede keer is aangesteld als bondscoach. " Het...

De 37- jarige Cristiano Ronaldo die disndagmiddag een twee jarig contract heeft getekend met de club AL Nassr heeft tijdens de persconferentie aangegeven dat er geen samenwerking meer is tussen hem en Jorde Mendes.

Jorge Mendes die vanaf de start van Cristiano Ronaldo zijn voetbalcarriere hem begeleidde wordt nu door Ronaldo de laan uitgestuurd.Volgens bronnen rond Ronaldo was Mendes niet betrokken bij en tijdens de onderhandelingen met de club Al Nassr.Inmiddels zijn de twee dus definitief uitelkaar.Het nieuws werd woensdagochtend uitgebracht door de Portugese krant Publico, die doorgaans goed geinformeerd is.Mendes bracht Ronaldo van Sporting GP naar Manchester United en daarna speelde Mendes ook weer een belangrijke rol om Ronaldo te brengen naar Real Madrid, alsook de overgang naar Juventus en laatst weer naar Manchester United.

De voorbij gaande maanden zouden Ronaldo en Mendes vaak met elkaar in botsing zijn gekomen omdat het Ronaldo flink frusteerde dat hij niet ondergebracht kon worden bij een club die in de Championsleague uitkwam.Mendes zou Ronaldo hebben geadviseerd om het seizoen af te maken bij Manchester United en zich te onderwerpen aan de leiding van Ten Hag, maar Ronaldo daar geen oor voor te hebben en uiteindelijk na de krasse taal in een interview over het reilen en zeilen bij Manchester United, besloot de club de samenwerking met Ronaldo onmiddelijk stop te zetten.Inmiddels neemt een goede vriend van Ronaldo en dat is Ricardo Regufe, de zaken over van Mendes.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCristiano Ronaldo bevestigd breuk tussen hem en zaakwaarnemer