dinsdag 16 april 2024
26 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Covid -19 spelbreker Guyana vs Barbados

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De wedstrijd tussen  Guyana en Barbados werd na 36 minuten spelen in het Essed stadion zondagavond onderbroken

Het betrof hier de tweede wedstrijd van het driehoeksvriendschappelijk toernooi  tussen Suriname, Guyana en Barbados.  Na 36 minuten spelen in de 1ste helft kwam het bericht binnen dat enkele spelers van Barbados naderhand positief waren getest.

Aan de arbiter werd toen de opdracht gegeven om de wedstrijd gelijk te stoppen,  toen bleek dat vier spelers en 4 leden van de technische staf van Barbados positief waren getest op covid-19. Uit een verklaring van de Technisch Direkteur van de SVB zou later blijken dat het resultaat in eerste instantie onduidelijk was,  er  werd toen opnieuw getest en dan pas was het  duidelijk voor een ieder resultaat positief.

De spelers van Barbados werden gelijk afgevoerd en maandagochtend  is nog een test gedaan,waarna de selectie van Barbados huiswaarts is vertrokken.

De wedstrijd van dinsdag tussen Suriname en Guyana gaat normaal door,  SVB heeft extra maatregelen getroffen zodat zaken in goede banen worden geleidt, voor, tijdens en na de wedstrijd. De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld, ook het aantal gasten / genodigden zal beperkt worden.

De Surinaamse dames konden in de 2de wedstrijd tegen die van Barbados geen vuist maken en verloren met 0-1 de wedstrijd. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 geijkspel

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCovid -19 spelbreker Guyana vs Barbados