donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

Coutinho doorstaat medische keuring bij Aston Villa

lees ook ...

USA 3de keer op rij Concacaf Nation League kampioen

De Verenigde Staten van Amerika hebben zondag voor de derde keer op rij de Concacaf Nation League gewonnen  door Mexico met 2-0 te verslaan in de finale. In de finale van de Concacaf Nation Lea...

De 29 jarige Braziliaanse international Philippe Coutinho is maandag medisch goedgekeurd bij zijn nieuwe club Aston Villa (Engeland)

Philippe Coutinho, die weinig aan spelen toekwam bij FC Barcelona, besloot uiteindelijk toch tegaan voor een nieuwe uitdaging en koos ervoor weer in Engeland tegaan voetballen en wel voor Aston Villa. Coutinho kende eerder goede tijden in de Engelse competitie bij de ploeg van Liverpool, meer nog bij zijn nieuwe club Aston Villa komt hij zijn oude ploegmakker bij Liverpool en nu coach van Aston Villa Steven Gerrard weer tegen.

Coutinho, die in december postief werd getest op covid-19 heeft de jaarwisseling  geisoleerd moeten doorbrengen.Nadat hij zondag negatief werd getest, kon hij zich aanmelden bij Aston Villa voor de medische keuring.De aanvallende middenvelder zal van de week officieel zijn contract tekenen bij de club.

Steven Gerrard, coach van Aston Villa die Coutinho  de voetbalgochelaar noemt kijkt  ernaaruit om samen te werken met zijn nieuwe aanwinst, hij beschikt nog steeds over de goede voetbal kwaliteiten als toen wij samen bij Liverpool speelden. Hij zal  van toegevoegde waarde zijn voor het team en  zijn stempel drukken op ons spel.Coutinho speelde op 12 december zijn laatste wedstrijd voor Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoutinho doorstaat medische keuring bij Aston Villa