zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Coutinho doorstaat medische keuring bij Aston Villa

lees ook ...

EK2024/ Cristiano Ronaldo denkt nog niet aan stoppen

De 39-jarige superspits van de Portugese nationale selectie en Al Nassr Cristiano Ronaldo zegt nog niet te denken aan stoppen met voetballen ook niet met de nationale selectie van Portugal. Cri...

De 29 jarige Braziliaanse international Philippe Coutinho is maandag medisch goedgekeurd bij zijn nieuwe club Aston Villa (Engeland)

Philippe Coutinho, die weinig aan spelen toekwam bij FC Barcelona, besloot uiteindelijk toch tegaan voor een nieuwe uitdaging en koos ervoor weer in Engeland tegaan voetballen en wel voor Aston Villa. Coutinho kende eerder goede tijden in de Engelse competitie bij de ploeg van Liverpool, meer nog bij zijn nieuwe club Aston Villa komt hij zijn oude ploegmakker bij Liverpool en nu coach van Aston Villa Steven Gerrard weer tegen.

Coutinho, die in december postief werd getest op covid-19 heeft de jaarwisseling  geisoleerd moeten doorbrengen.Nadat hij zondag negatief werd getest, kon hij zich aanmelden bij Aston Villa voor de medische keuring.De aanvallende middenvelder zal van de week officieel zijn contract tekenen bij de club.

Steven Gerrard, coach van Aston Villa die Coutinho  de voetbalgochelaar noemt kijkt  ernaaruit om samen te werken met zijn nieuwe aanwinst, hij beschikt nog steeds over de goede voetbal kwaliteiten als toen wij samen bij Liverpool speelden. Hij zal  van toegevoegde waarde zijn voor het team en  zijn stempel drukken op ons spel.Coutinho speelde op 12 december zijn laatste wedstrijd voor Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportCoutinho doorstaat medische keuring bij Aston Villa